FÖLJ MIG VIA BLOGLOVIN PÅ MIN BLOGG!H

Hejhej!
Följ mig på bloglovin på min blogg(lilla Anna har skrivit fel så klicka på denna länken istället) http://www.frphoto.blogg.se Följ mitt liv där istället! kanske startar vi upp denna bloggen igen
någon gång! Men ha det bra! Vi ses framöver och på min blogg! ;)
//Feffe

Lite nyheter

Tävlingen är avslutad och jag gjorde ett video inlägg men så klart går inte det att ladda upp men resultatet blev
  1. Linn Anderberg
  2. Emelie Winkvist
  3. Beata Jacobsson
Grattis!
+ vi ska lägga ner bloggen här hittar ni oss:
Änna http://annadahl.wordpress.com/
>Issa http://isabellagranqvist.wordpress.com/
Gabbi http://gabriellagranqvist.wordpress.com/
Erica http://nattstad.se/ericahallberg
challehttp://www.nattstad.se/ccharlidentner
feffe frphoto.blogg.se
//Anna

Bloggtävlingen

Om jag ska vara ärlig har jag no idea när bloggtävlingen slutar. Det är Anna som har koll på allt det so ask her ;) Men den kommer avslutas snart ! <3

// Issa

:'(

Silver är skaedad och måste opereras.....:(
//Anna

Frågestund på http://isabellagranqvist.wordpress.com/


Sjukt skön låt

http://m.youtube.com/watch?v=hZLmRaZ8v5g //issa


Dålig uppdatering,

Jag vet men har inget att blogga om här just nu . Kanske kommer lite ikväll :) ska försöka bättra mig iaf ;))

//issa


Awesome låt

Älskar låten:)
//Anna

Dressyrtränat

Hehe, blev LITE o koncentrerad idag för jag var lite trött hehe...
Hade longering jag och challe hade onslo, har aldrig suttit på hästen innan så det var kul han var ducktig när jag var koncentrerad....
vi fick bästämma en sak som vi ville träna på idag och jag bestände stilla skänkel men det kom lite mer saker i mellan, blicken och handen.
onslo på bild fast han är mkt finare nu än när bilden togs..
challe var dukting.

Och dagens vill ha e två friska hästar...
//Anna

hemma

Dålig uppdatering...jag vet...
E hemma och pluggar lite ska till stallet sen, ehm red dressyr igår  (program) med flicka ska tävla henne på söndag.

min data spelar i'm youres läskigt........:P
//Anna

SMS-inlägg

foto-0120 (MMS)


SMS-inlägg

foto-0118 (MMS)


toppen next

ska se p bio med Challe, erica, issa , gabbi och bella:) men först köpa massa godis och äta på BK

//Anna

Vet ni..

Vet ni?

Kommentera om ni är nyfikna!


Godmorgon

Hejhej bloggen

Kan inte blogga så mycket idag för jag ska på sån schack4 hela dagen typ. Det är väl lite som händer idag. Så ni får detta lilla inlägget från mig nu. Men jag har fått sån crop hosta.. Så det e lite jobbigt att hosta , och sen har knappt någon röst. Ja så det var lite från mig nu. Så ni får ha det bra!
Hahah vad ful jag är..


OOOOOOOOOOOOOBBBBBBBBBBBBBSSSSSSSSSSSS

GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN! VI SVARAR PÅ EXAKT ALLT! FRRRRRÅGGGGGAA PÅÅ!
///LRKRYTTARNA

Love

My pownie


fixa byxor

/Anna

Tihi det är inte jag som bloggar på lektionen

Bloggar från datan i skolan  och läraren är ganska sur så hehe kan inte skriva så mkt men i alla fall ska mocka åt silver idag och  gå med han om jag hinner och orkar, issa och gabbi ska träna så jag ska nog kolla på dem eller fotta  dem.

Får se…

imorn ska vi se på bio taitanic  (stavar?)  i 3D   jag issa gabbi erica challe (jeffe och monette?)  bella vendela
//Anna


Gonatt

//Anna

Mitt nästa köp maybe ?

Ja jag vill ha ett par läderstövlar och sparar typ egentligen till ett par supreme. Men är lite osäker , lixom alla läderstövlar ser typ lika dana ut nästan, dessa är billigare, finns i extra smalt skaft, visst det är hööks, but so what ? Dom kan va snygga för det lixom och dessutom har hööks börjat få in mkt snyggare saker tycker jag. Ska typ åka och prova och se fall dom sitter snyggt och fall dom är snygga IRL. Kanske blir ett par sånna då ? ;) har lixom pengarna till det . MEN VAD TYCKER NI ? Hiss elr Diss ?

// Issa

Horsehead arezzo läderstövel - Hööks - 1599 kr


Läxhjälp

Har läxhjälp och ska göra matte
//anna


mormor och morfar är bäst thihi

Sitter hemma och har håltimme, mormor och morfar är här och har gjort pannkakor till oss. gött. Kan inte blogga så mycket eftersom jag inte har internet hemma hos pappa men snart kommer jag hem till mamma igen och då kommer det bli massa inlägg hoppas jag.
Hoppträningen igår med Flicka igår gick jättebra. Först kändes hon lite stel men i slutet var hon jätte fin. Dock blev hon lite pigg när vi skulle hoppa men det är bara kul. hihi. Hade Erika idag för första gången istälelt för Ullis och jag tror att det kommer bli bra.
Hinner inte blogga mer nu // Gabbi




.

svarar på allt!
//LRKryttarna

ceasar

haha, e glad att det intesatt så många på läcktaren idag hehe, såg nog inte så bra ut när jag red idag fast et var ricktigt kul hage ceasar skulla igentligen rida toby men jag och challe bytteför hon ville inte rida caesar och jag ville prova någon ny...
han var väldigt stor men snäll lite läskigt i galoppen i början han har så luftig galopp fast inte så fin, alla hästa jag rider är lättast i höger varv har jag alltid tyckt fast det knns som det är jag som "är bäst i "höger varv.....!?!
har inte så mkt mer att skriva idag, har vatt dålig med uppdateringen det senaste dagarna mn har helt änkelt var för trött....
//Anna

Bloggar från skolan

Har matte nu , slutar tolv idag as nice:)
Ska vara stall värd och sen hoppa träna då.
Om ni undrar vRför Issa ch gabbi inte bloggar är et nog för deras pappa stänkt av internet för dem igen ..........:(


INGEN?

Tjenis

Ingen bloggar typ inte utom mig och Anna :/ ja Issa och Gabbi vad har ni tagit vägen? D: idag ska jag antagligen va med någon och sen på kvällen ska jag hem till min kusin för han har fyllt 12 i onsdes/torsdes? ;) ja så kanske inte blir sån topp bloggning idag. Men vill ni ha en video? Gå isåfall in och kommentera min blogg : http://www.frphoto.blogg.se">http://www.frphoto.blogg.se">http://www.frphoto.blogg.se%3C/a%3E">http://www.frphoto.blogg.se ;) så det var allt för mig! Men ni får ha det bra!


Beslutsångest

jag har beslutsångest, vet inte vad jag ska köpa på falsterbo:(

handskar, men vad mer
//Anna

Blååågggaar

Igår när jag kom hem orkade jag inte blogga...
igår tävlade jag som ni vet och jag e nöjd.. konstigt facktiskt?!?.....
I först klassen gick det jätte bra rev tian men det känndes bra han var hyfsat pigg och fin, i andra klassen blev det kattastrof....  1:an gick bra lite dålig galopp, 2:an jätte seg rev, 3:an seg men det fick 4:an full fart, 5:an vet inte 6:an vet inte sjuan stopp höll på att trilla av först åt höger sen åt vänster han blev rädd för ban byggaren son halft sat bakom infångaren och fixade med start och mål kameran. 8:an glömmde banan så jag missade hindret fick lägga volt klarede hidret, 7 tidsfet i stopp 8 fel för rivningar..... XD hur f*n lyckas men lixon men jag e inte sur... jag brukar bli sur, när jag kom ut från banan fattade jag inte var dom hände..


sen skulla man ju vara funktionär på eftermiddagen, men tävlingen var ricktigt seg så den var inte slut förens 7 på kvälle.Då  hjälpte jag christine fixa en häst hon skulle rida jag var inte hemma fören klockan 8 och då var jag helt död, jag gick och la mig och tittade på big brother. 
Randdom bilder jag hittade på datan...


//Anna 

*rubrik saknas*

taggar tävling imorn nurå!:)
Idag åkte man till stallet med erica vid 11 för att "göra" påskägg tiss imorn, och vi år "lite" under tiden.
vid 1 Cyklade vi vidare till vide och tog in pollarna och erica skuller rida med fanny swå hon red iväg innan mig och jag väntade på maria för vi skulle hoppa i ridhuset, jag hoppade Brumma och hon var väldigt bockig idag och jag höll på att flyga av....
hoppade linjer och studds j*vlar vad hon hoppar (och bockar).

sen har ,an byggt bana och knoppat hästen
//Anna

Tagga

Hey Hey
Tävling i morgon då. Blev ändrat till att jag skulle hoppa Lc och Lb :)<3 Polly nu ska vi ta hem någon av klassen.! Känns ju kul att man har 19 stycken i Lc man ska slå.. XD ja önska mig ett lycka till? :D ni måste bara se denna söta bilden Vendela tog på Polly!<3 My one!
//feffe


DÖR.

tjena ;)
Har ni sett den elkedjan reklamen på tv4 ? jag och hampus TYP AS GRAVAR när vi ser den.. HAHAH. oh dör så rolig den är.. Ja det var vår kvällshumor.. Just nu sitter pappa o jag och tittar på någon fotboll. Igår kollade vi på barca och jag var en aning galen.. ehhe , idag är jag ganska lugn. Men har typ noll blogglust nu så skriver bara lite till. I morgon är det sån dära påsk sak ;) Ska vara med på den och det ska hampus och jennifer också tror jag :D Kulkul :D Kanske fotar jennifer lite när hon rider söta Picasso! :D Ja, nu orkar jag inte blogga mer så ha det bra :D
HAHAHAHAHHAHA OH NI MÅSTE KOLLA PÅ DENNA BILDEN!
HAHAHAHHAHAHAHHA..

Snabbis

Hejhej!

Sitter just nu och kollar på när Ina tränar!<3 söta som citronsaft kan man säga! Vet inte om jag hinner blogga sen mot senare ikväll men vi får se. I morgon är det ju sån dära med påskäggen! Antaglien kommer Gabbi och Issa vara med där och då kommer jag nog vara med dom . Om inte dom , så ska jag se om Jennifer skulle vara med som jag nig tror hon ska! Men nu kan jag inte blogga mer så ni får ha det bra så länge!
//Feffe
Skills man har va?


whitaker + kingsland = sant (a)

Min kingslandväst som jag betällde för 2 månader sen är slut på lager hos kingsland och dem får inte nya frörrens i juni juli så jag får pengarna tillbaka. Har råd med en Charles Owen ayr8 men vet inte om jag ska vänta med den till Falsterbo Horse Show för den finns inte på böckman i den färgen jag vill ha och inte på myone heller.  Vill inte beställa från en hemsida utan att ha provat den... 
I alla fall så skulle jag inte tacka nej till denna jackan från kingsland på charlies.nu på rea för 999 kr. Skulle passa jätte bra till mina kingsland strumpor och whitaker byxor. hihih.




//Gabbi

Världens Finaste Ponny !<3



Dagens vill ha


KL schabrak för 299 kr, kostar från början 599 kr. på charlies.nu

KL stövlar för 579 kr på chevalridsport.se

//Gabbi

Påskahoppet

yey, startlisten har kommit upp nu för påskahoppet på fredag. I LD startar jag som nummer 3 och i LC som nummer 22.  Sen ska jag stå på banan med issa, malle & ida i storhästklasserna. hihi.

//Gabbi


Träningen igår och lita annat

Kunde inte blogga mer igår eftersom internet är nere efter 6. :(( aja, här kommer lite om träningen.

Som sagt så hoppade vi linjer och jag hade Flicka. Vi började med att hoppa ett räcke på ca 50 cm med en bom framför med ett galoppsprångs mellanrum. Det gick rätt bra men fetersom Flicka inte är tillräckligt stark i galoppen än hade hon svårt för att korta sig och det blev lite travinslag mellan bommen och hindret.
Höjde räcket sen lite efterhand till 90, 1 m något sånt.

Kom efter det på en liten bana på tävlingshöjd med fyra hinder, linjer och en snabb sväng. Gick jätte bra. Hade samma galopp genom hela, bra språng och rätt galopp.

Åkte hem till Erica och åt efter och sedan tillbaka i stallet och kollade när Vendela testade att rida på lillhagen.

Idag ska jag och Issa till Timsen och rida honom. Kameran kanske hänger med, sen ska vi sova hos Linn så tror inte att et blir fler inlägg från mej idag.

Imorgon ska jag, anna, erica & issa plocka i godis i påskägg till fredagen och borsta hästar. bloggar mer då // Gabbi





Norman ponnyn

Hoppträna med Norman igår . Vi hoppade lite linjer och sånt på tävlingshöjd så blev 90 för mig då . Norman kändes verkligen jätte fin, han lyssnade bra för skänken och vi fick några fins språng . Taggad till tävlingen nu då !


på väg till stallet för att ta ut silver...

på väg till stallet för att ta ut silver och sen ta in brumma och rosa för de ska skos sen får vi se hur resten av dan blir//Anna


:(

Ska sova hos challe idag tror jag, men issa och gabbio för nog inte..... **** *** *****......:O
:(:(:'(

aja, hopptränade idag, hoppade toby (så klart) vi hoppade lite linje han var inte som han brukar jätte konstig i munnen och trängre och var inte alls så fin som han brukar vara.
så det gick inte så bra men aja, det kan inte gå ba jämt!?!

sen cyklade jag hem och åt:O och sen cyklade jag tibax till stallet och tog in brummel, fixade i ordning henne och red ivåg, tog en sväng runt gräsbanorna och hon var faktiskt jätte fin, jag tror jag börjar hitte henne nu. galloperade och travade några varv, inte så mkt för jag hade ganska bråttom han är så underbar och så snäll<'3
Älskar hästen, sen skrittade jag hemhenne. fixade i ordning till henne och maten till rosen.
sen cstack jag ner till ridskolan och hjälpte första gruppen med sin pownies.

Sen skulle mamma och min storebror på körkurs för han ska börja övningsköra, så jag fick cykla hem och passa mina småbröder, challe följde med mig och vi tittade på film....
//Anna

*slämt*

Hejhej!
Nu är jag tillbaka från mitt springande! Höll på att dö när jag kom in igenom dörren igen.. Typ ramlade ner på golvet och nästan fick en hjärtatack.. x) jah bah "HAMPPUUUSS VATTEN VATTEN VAATTEN" han bara va? jah bara "HÄMTA VATTEN!!! " hehe.. och nu är min ben typ helt döda.. xd ska säga till pappa att jag har joggat lite idag , och ska nog göra det ikväll också. Ja , skulle köra någon sån HISS/DISS! Men gör det i nästa inlägg! Vet inte hur jag ska rida idag då så.. "Inget intressant inlägg jag vet" Men detta var allt för mig!
VÄRLDENS BÄSTA POWNIE!<3
Ps Gabbi! Ta denna bilden ;)

Träning

Sitter och äter frukost, snart iväg och hoppträna med Flicka. Sista gången innan tävlingen. Enligt Erica ska vi hoppa linjer. Treviligt trevligt. Bloggar mer sen när jag tränat.

Ska fixa det sista på headern, ser lite konstigt ut nu. Anledningen till att Feffe inte är med är att hon inte hade skickat bilder när vi gjorde den och vi visste först inte att hon skulle varar med. Men hon kommer så klart vara med på nästa.

//Gabbi


min gulliga häst <3

Älskar min pownie <3


Header

Haha, ja den blev väll som den blev. Den såg mycket snyggare ut innan ! xD
Men kanske gör lite ändringar elr någon ny snart så det får duga ett tag i all fall :))
// Issa

Ska ut och jogga!

Tja

Ska ut och jogga lite nu , för blir så rastlös annars.. Men ni får ha det bra så länge! /Feffe


Fruuuuukost

Ja ska gå och äta frukost nu typ, ska bra sätta in den nya headern. Kanske ändrar färg på den först för grått ät tråkigt. Och Feffe du kommer med på nästa header elr så fixar jag om den när jag hinner .

Idag ska jag ta bussen till stallet och hoppträna halv 12. Wiiiiiie . Ska bli kul . Ska nog hoppa Norman inför tävlingen på fredag , Ld och lc . Tagga till tusen ! <3

Nu ska headern in !
/ Issa


wiip

Jaa, nu har man precis ätit tacos och tärta mums! Min älsta lillebror fyller 9 år idag grattia till dig olle!;P

tränade idag flicka, det gick bättre än någonsin och det var jätte kul!
Vi redf med korsade tyglar det var jätte kul och bra...
och nu undrar ni varför....?
jo, för att ibland om hästen är stel i ena sidan till exempel så blir det litt att man själ sitter och håller i eller spänneer sig själv av instinkt, men om man korsar tyglarna måste man tänbka om. rekomenderas av Kyra K. proffessor och blablabla i dressyr.

Flica var mkt fin och i slutet lkjännde jag ingen skillnad mellan varven:D

innan idag var jkag hos issa och gbbi och vi/gabbi fixade en ny header som kommer upp deras internet funkade inte eller vad det var...
imorn ska jag träna halv 11 hoppa, jippie!:D
har nu 1206:- till falsterbo ska försöka att inte handla för dem... får se hur det går.
//Anna

5 saker Feffe like!

1. När man kallar mig Feffe! :D
2. Känslan när jag hoppar med Polly!<3
3. Musiiik!<3
4. KAMERAN!
5. Mina djur!

//Feffe


Stallet

Sho
Sticker till stallet nu , har typ 20 % kvar av batteriet på mobilen.. Så hinner inte blogga så mycket! Mer av mig ser ni nog ikväll! ;) Vill ni ha en HISS/DISS av mig i morgon eller ikväll? ;) kommentera isåfall! nu ska jag inte dra mer på mitt batteri , så ni får ha det bra så länge!<3/feffe


i promise

tjo alla
Nu är jag tillbaka! (Felicia) Ni kommer se mig här blogga 24/7 jag ska förendra mig! Nu ska jag försöka blogga varje dag jag loggar in på datorn. Men nu ska jag baka muffins så bloggar mer sen om jag hinner! :D Hade

shooo

Håller på att fixa en bättre header med anna och issa. Så det kan se lite konstigt ut. hihi puss.  // Gabbi

Narnia

Sånt liv man har, ligger här och tittar på Narnia . Hahahahahahahaahah . Farmor är här idag så ska typ va hemma och chilla och kanske följa med Anna till stallet sen ikväll . Bloggar senare kanske . :) // Issa


På väg till issa o gabbi

foto-0115 (MMS)

På väg till issa o gabbi


ISSA OCH gabbi ring mig nuuuu!!!

!!
/Anna

kvällsinlägg

om hem från iissa och gabbi nu ska se lite på pensionärsjävlar, så j*vla kul!
//anna

Header på platts

Inte världens finaste men den får duga så länge tills vi kan fixa en annan.

Header

Håller på med headern och den kommer se ut ungeför såhär.


Allt kommer vara klart inom de senaste dagarna. Jag ska försöka bli klar med headern idag och sen är det inte mycket kvar som ska ändras :)
// Issa

Bloggen är under renovering !

Ja som du kanske ser så har allting tagits bort på bloggen. Nu börjar vi om på nytt. Vi ska ha en ny fräsch header, nya och bättre inlägg och vi får se vem som stannar kvar på bloggen och inte.  Allting var helt kaos innnan men nu ska vi förbättra allt och förhoppningsvis får fler besökare ! :D


RSS 2.0